Tecknat pennskrin för trendiga gula tjejer
Tecknat pennskrin för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tecknat pennskrin för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Alla flickor förtjänar att ha detta tecknade pennfodral för att bära alla sina saker. Det är en av de saker du behöver för att göra ditt barn redo för skolstarten. Med en dragkedja på ovansidan kan hon dessutom förvara alla sina saker säkert inuti.
Matériau

canvas

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tecknat pennskrin för flickor

Det slitstarka tyget gör att den vackra tecknade illustrationen inte bleknar, inte ens efter långvarig användning. Detta underbara kit är en perfekt present till alla små flickor med en passion för att rita och färglägga. Så om du letar efter något som de kommer att älska, tveka inte längre!

Den innehåller två fickor så att hon kan lägga fler saker i den och organisera dem som hon vill.

Fodral med två fickor

Detta pennfodral för tjejer är tillverkat av robust canvasmaterial av hög kvalitet och kommer att hålla länge. Det har två fickor, varav en är utvändig så att du kan förvara fler saker!

Så det har tillräckligt med kapacitet för att hålla alla de väsentliga saker som ditt barn behöver i klassen som sina pennor, markörer eller pennor. Den kan också användas för att förvara andra tillbehör som suddgummi, pennvässare och linjaler. Den rymliga insidan ger enkel åtkomst till ditt barns favoritmaterial under hela dagen. Den extra lilla fickan öppnas enkelt med tryckknapparna.

Multifunktionssats

Multifunktionellt, detta flickans pennfodral kan användas för att förvara pennor, brevpapper eller till och med smink. Fickan är tillräckligt stor för att rymma en mängd olika skolmaterial.

Det här är det perfekta valet för spirande unga konstnärer som vill lägga till en touch av nyckfullhet och färg till sina skolmaterial. Detta charmiga pennfodral är utformat med mycket söta och färgglada mönster. Den roliga tecknade stilen ger en glad och lekfull atmosfär till din lilla flickas vardag.

Det är tillräckligt kompakt för att enkelt få plats i skolväskan eller ryggsäcken utan att ta upp för mycket utrymme. Beställ detta lekfulla pennfodral idag och låt ditt barns fantasi sväva iväg!