Paljettväska med pompom för flickor. Bra kvalitet, finns i flera färger.
Paljettfodral med pompom för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Paljettfodral med pompom för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck detta söta nya pennskrin för flickor. Detta paljettprydda pennskrin med pompong för flickor är perfekt för förvaring av pennor och skolmaterial och kommer att vara en oumbärlig accessoar för skolstarten. Med sin fina pompongdesign kommer små flickor att älska det! Det kan också användas som sminkväska för förvaring av skönhetsprodukter.
Âge

6 ans et plus

Poids

0.085kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paljettfodral med pompom för flickor

Pennskrin med paljetter och pompom för flickor är en måste-ha accessoar för alla spirande små fashionistas. Pennskrinet är noggrant utformat för att erbjuda ditt barn ett praktiskt och elegant förvaringsutrymme för sina små skatter.

Ditt barn kommer att älska att leka med denna bedårande detalj när det använder sitt pennskrin. Dessutom gör pompongen det enkelt att öppna och stänga pennskrinet, så att ditt barn enkelt kan komma åt innehållet.

Mångsidigt pennfodral för flickor

Den här flickväskan kan också användas som förvaringsväska för skönhetsprodukter. Din dotter kommer alltid att vara välorganiserad när hon är ute och reser, oavsett om det är i skolan eller på en resa.

Paljettväska med pom-pom för flickor är en måste-ha modeaccessoar för alla unga flickor som gillar att glänsa och vara trendiga.

Detta pennfodral är utformat för att vara praktiskt och snyggt, samtidigt som det erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara alla de små vardagliga nödvändigheterna.

Litet pennskrin för flickor

Detta pennskrin för flickor är tillräckligt litet för att kunna tas med överallt utan att det blir pinsamt. Ditt barn kan stoppa ner det i sin väska eller helt enkelt bära det i handen.

Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det starkt och hållbart. Det är täckt av glittrande paljetter som ger en touch av glamour och gnistrande till ensemblen.

Pompongen som hänger från dragkedjan ger pennfodralet en touch av mjukhet och femininitet. Pennskrinet är perfekt för förvaring av pennor, suddgummi, saxar, markörer, hårborstar, hårspännen, smycken och mycket mer.