Flerfärgat pennfodral i plysch för flickor
Flerfärgat pennfodral i plysch för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flerfärgat pennfodral i plysch för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Fall för den fantastiska charmen hos detta mångfärgade pennfodral i plysch för flickor! Det är en accessoar som hjälper din lilla flicka att hålla ordning i skolan eller hemma. Fodralet är dekorerat med en pom-pom i päls för en stilfull touch.
Matériau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flerfärgat pennfodral i plysch för flickor

Det mångfärgade pennfodralet i plysch för flickor är både ett funktionellt och dekorativt föremål som kommer att tilltala både barn och föräldrar.

Det är perfekt för att följa med ditt barn under hela skoltiden och gör det möjligt för henne att städa upp sina tillhörigheter med stil och gott humör. Den kommer att göra alla tjejer i klassen avundsjuka om de bär samma!

En riktig blickfångare!

Multifunktionellt pennskrin för flickor

Detta flickans pennskrin kan rymma pennor, brevpapper eller till och med sminktillbehör. Det är supermultifunktionellt för att passa din dotters behov.

Designat i ett mjukt material som är behagligt att ta på, detta pennfodral är utsmyckat med flera ljusa färger som kommer att ge ditt barns dag en touch av glädje.

Detta pennfodral har en robust dragkedja som gör att ditt barn enkelt kan förvara pennor, pennor eller till och med ett suddgummi. Tack vare den kompakta storleken får det lätt plats i ditt barns ryggsäck och följer med vart barnet än går.

Litet pennskrin för barn

Detta kit för flickor är tillräckligt litet för att inte ta upp plats i ditt barns ryggsäck. Materialet är supermjukt och din dotter kommer garanterat att älska att använda det.

Det här pennfodralet är inte bara praktiskt, det är också snyggt. De skimrande färgerna och plyschutseendet ger det en obestridlig charm som små flickor kommer att älska.

Det kan matchas med andra tillbehör från samma serie för att skapa en harmonisk, färgglad ensemble.