Flicka med pennfodral i plysch på ett bord
Pennfodral i plysch för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Pennfodral i plysch för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Pennfodralet i plysch för flickor är en helt bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja blivande konstnärer i alla åldrar. Pennskrinet är täckt av mjuk syntetisk päls och ser nästan ut som en gosig liten varelse.
Material

plysch

Innehåll

1 x pennfodral

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pennfodral i plysch för flickor

Det högkvalitativa materialet som används för att tillverka detta pennfodral säkerställer att det håller även vid tung daglig användning. Den robusta dragkedjan ser till att allt innehåll förblir säkert stuvat även när du reser eller i skolväskan.

Den rymliga insidan av detta pennfodral erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara alla typer av skol- eller konsttillbehör som pennor, pennor, saxar, radergummi, vässare och mer. Tack vare den praktiska, lättillgängliga designen kan du snabbt hitta dina favoritverktyg utan att slösa tid eller rota i väskan.

Ett mjukt och praktiskt kit

Den här väskan är tillverkad av mjuka, plyschiga material och har en behaglig känsla. Det har en robust dragkedja för att hålla saker säkra och hålla damm och smuts borta. Det är kompakt, med en klassisk form men tillräckligt rymligt för att förvara alla pennor som din dotter behöver för sin skoldag.

Detta pennfodral kan användas av alla tjejer för att förvara sina pennor, saxar, linjal eller till och med suddgummi. Det är tillräckligt stort för att rymma allt de behöver utan att vara för skrymmande för att passa i en skolväska eller skolväska.

En förtjusande accessoar

Pennfodralet i plysch för flickor är ett viktigt tillbehör för alla små flickor som älskar att rita eller skapa konst. Pennskrinet är tillverkat av mjuk, silkeslen plysch som gör det behagligt att ta på. Det passar perfekt för barn i alla åldrar tack vare sin praktiska, kompakta storlek.

Det finns i en rad olika färger som kommer att glädja många unga tjejer. De kommer att älska designen och det faktum att den är mjuk att ta på. Det blir som att klappa ett mjukt djur varje gång du öppnar den.

Den finns i en mängd olika färger som kommer att glädja en hel rad unga flickor