Pat'Patrouille flerfärgat skolpaket
Paw Patrol skolpaket
181,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Paw Patrol skolpaket

181,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla flicka äventyren med den berömda tecknade Patrullen? Bjud henne då på vårt fantastiska Pat’Patrol’skolpaket! Det här praktiska, designade pennfodralet är perfekt att ha med sig under hela året och har stor kapacitet så att hon kan förvara alla sina skolgrejer på ett snyggt sätt. De klara färgerna och iögonfallande designen gör detta pennfodral tilltalande för barn i alla åldrar.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol skolpaket

Pat’Patrol-skolpaketet är ett måste för alla fans av den berömda animerade serien. Pennskrinet är inte bara praktiskt, det har också en färgglad och attraktiv design med de bedårande Pat’Patrol-figurerna.

Det är hållbart och robust, vilket gör det till ett perfekt val för att följa ditt barn under hela skolåret.

Det perfekta skolpaketet!

Om din lilla flicka älskar att följa äventyren i den tecknade serien Pat’Patrouille, då kommer hon att älska detta söta kit ännu mer! Hon har bara en sak att se fram emot: skolstarten då hon kan använda det och visa upp det för sina klasskamrater!

Detta pennfodral är utformat för att förvara alla ditt barns skoltillbehör, inklusive pennor, pennor, suddgummi, saxar och linjaler.

Pennfodralet är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och hållbart, vilket gör det perfekt för daglig användning i skolan eller hemma.

Praktisk och hållbar

Tack vare den stora förvaringskapaciteten kan din lilla pirat hålla alla sina skolgrejer perfekt organiserade.

Den här Pat’Patrol skolväskan är designad i ultrabeständig PVC och kommer att följa med din lilla flicka i många år framöver!

Den är också lätt att rengöra, vilket innebär att du kan hålla den ren och hygienisk under hela skolåret. Pat’Patrol-skolväskan är dekorerad med färgglada och roliga bilder av alla favoritkaraktärerna från serien, inklusive Chase, Marshall, Ruben och Skye.