Gult tecknat pennskrin för flickor
Tecknat pennskrin för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tecknat pennskrin för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

En fin present till ditt barn för att hålla ordning på pennorna i skolan eller hemma! Vi har detta tecknade pennskrin för flickor. Det finns i ett urval av förpackningsstorlekar, och dess design har allt för att behaga små barn. Ge ditt barn detta tecknade pennfodral för flickor och låt henne uttrycka sin kreativitet med stil!
Matériau

EVA

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tecknat pennskrin för flickor

Det tecknade pennfodralet för flickor är ett måste för alla spirande små konstnärer. Pennskrinet är inte bara praktiskt, det har också en bedårande design som unga flickor garanterat kommer att älska.

Det tecknade motivet på pennfodralet är färgglatt och livfullt, med söta figurer som verkar komma till liv. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna ger det här setet en touch av nyckfullhet, vilket gör det till ett perfekt val för unga flickor som älskar kreativitet och fantasi.

Pennfodral av god kvalitet för flickor

Detta pennfodral för flickor är ett perfekt tillbehör för att bära ditt barns skolmaterial. Det är designat med material av mycket god kvalitet för att vara hållbart.

Pennfodralet för flickor med tecknat mönster är ett praktiskt och roligt tillbehör som kommer att tilltala alla små flickor med en passion för att rita och färglägga.

Detta pennfodral är utformat för att rymma alla pennor, suddgummi och andra skoltillbehör som ditt barn behöver för att lyckas med sitt konstverk.

Ett förtjusande kit för flickor

Välj detta härliga pennskrin för flickor som får dig att vilja arbeta hårt. Det är mycket rymligt och rymmer alla din dotters små skoltillbehör.

Detta pennfodral är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och tåligt mot vardagligt slitage.

Den har en stark dragkedja för att hålla alla föremål säkra inuti.