Fint pennskrin för en flicka på ett bord, olika färger
Fint pennskrin för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Fint pennskrin för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det här fina pennfodralet för flickor är speciellt utformat för barn och kommer att följa med din lilla flicka på hennes skoläventyr. Det är praktiskt och elegant och har två separata fack för alla dina tillbehör.
Matériau

Simili cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fint pennskrin för flickor

Den här satsen finns i en rad olika färger. Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativt material som är vattenavvisande och lätt att rengöra, vilket ger utmärkt hållbarhet.

Designen på pennfodralet är riktigt bra, med färgglada och roliga mönster som tilltalar unga tjejer. Det har också en robust dragkedja som gör att det går snabbt att öppna och stänga samtidigt som förvaringen är säker. Den kompakta storleken gör också att ditt barn enkelt kan bära det i sin väska eller skolväska utan att det tar upp för mycket utrymme.

En väska med dubbla fack

När du öppnar pennfodralet hittar du ett stort huvudfack där du kan förvara de flesta lösa skriv- och konsttillbehör. Det finns också en andra ficka som rymmer mer material eller kan användas för mer organiserad förvaring tack vare de elastiska banden som håller föremålen säkert på plats. Den tjocka dragkedjan ser till att allt hålls säkert på plats inuti.

Den här påfyllningsväskane är fortfarande lätt och liten till storleken. Den tar inte upp mycket utrymme och kan enkelt förvaras i ditt barns ryggsäck. Hon kommer att kunna ta med den till skolan, på skolutflykter eller på resor.

Ett vackert och slitstarkt fodral

Detta mjukt färgade och designade pennfodral är tillverkat av högkvalitativa material och är perfekt utformat för att förvara alla de små kreativa verktygen som pennor, pennor, suddgummi och linjaler. Med sin tjejiga design sticker det ut med sin mjukhet och ljusa färger. Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativa material och är mycket tåligt och slitstarkt.

Fodralets utsida är tillverkad av slag- och reptålig polyester. Polyestern ger därför utmärkt skydd mot vanliga olyckor som fall eller stänk av bläck eller andra vätskor, vilket är särskilt vanligt hos barn.