Sovsäck i vit bomull med dinosaurietryck
Sovsäck i tryckt bomull för baby
340,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Sovsäck i tryckt bomull för baby

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Sovsäcken i bomull med tryck är ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sitt barns säkerhet och komfort. Det ventilerande tyget ger optimal luftcirkulation, förhindrar överdriven värmeutveckling och säkerställer en konstant kroppstemperatur under sömnen. De tryckta mönstren är bedårande och färgglada.
Sexe

Unisexe

Matière

100% coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sovsäck i tryckt bomull för baby

Det tryckta mönstret ger denna sovsäck en touch av originalitet och estetik. Den finns i ett brett utbud av söta och färgglada mönster, så du kommer säkert att hitta en som perfekt matchar ditt barns personliga stil eller kompletterar den övergripande känslan i barnkammaren.

Av allt annat är denna sovsäck också mycket lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin utan problem och behåller sin ursprungliga mjukhet och utseende även efter flera tvättar.

Sovsäck i mjuk bomull

Den här sovsäcken är omsorgsfullt tillverkad av mjuka, naturliga och andningsbara råmaterial och ger en optimal miljö för ditt barn att sova i.

Bomullen som används i tillverkningen är extremt mjuk vid beröring, vilket gör att ditt barn kan känna sig som i en riktig mjuk omfamning. Dessutom erbjuder den utmärkt andningsförmåga som förhindrar överdriven värmeuppbyggnad. Så du kan vara säker på att din lilla ängel kommer att vara bekväm hela natten utan risk för att bli för varm.

Praktisk öppning

Den här sovsäcken har en stark, lättanvänd dragkedja framtill. Det gör nattbytet så mycket enklare, eftersom du inte behöver ta av sovsäcken helt för att byta blöja eller tillgodose barnets akuta behov i en nödsituation! Den öppnas uppåt och nedåt.

De smart genomtänkta måtten ger barnet tillräckligt med utrymme för att röra benen samtidigt som huvudet inte kan glida in när barnet är mycket litet. Detta säkerställer tillräcklig rörelsefrihet samtidigt som din lilla glädjespridare hålls säkert på plats.