Pilotdräkt med små öron för moderiktiga små flickor
Pilotdräkt med små öron för små flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Pilotdräkt med små öron för små flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Pilotdräkten med små öron för små flickor är det perfekta tillbehöret för att hålla ditt barn varmt och samtidigt ge henne en bedårande och unik look. Den är särskilt utformad för små flickor och har söta detaljer som små öron på mössan och en snygg huva, samt fina detaljer som är perfekta för att förbättra ditt barns outfit.
Matière

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pilotdräkt med små öron för små flickor

Den här pilotdräkten är inte bara ett praktiskt val för vardagsbruk, utan det är också ett plagg som ger färg till ditt barns garderob tack vare de mjuka, feminina nyanser som erbjuds, t.ex. rosa eller lila.

Med de olika designerna och färgerna kommer du säkert att hitta en som är helt rätt för din dotter.

Charmig pilotdräkt för flickor

Pilotdräkten med sina små öron är definitivt den perfekta vinteroutfiten för ditt barn. Med sitt ultramjuka fleecefoder kommer det att hållas varmt även under de kallaste vinterdagarna.

De små öronen är en söt detalj som ger klädseln en lite annorlunda touch. De ger också extra skydd mot vind och kyla. Muddarna och anklarna har resår nära kroppen så att outfiten inte lossnar och luft inte tränger igenom.

Pilotdräkt med små öron för moderiktiga små flickor

Lätt pilotdräkt för flickor

Den här combi-piloten är tillverkad av högkvalitativa material och är tillverkad av ett mjukt material som garanterar optimal värme samtidigt som det är skonsamt mot ditt barns känsliga hud.

Den praktiska designen på denna combi-pilot med små öron ger enkel tillgång till blöjor tack vare dragkedjan hela vägen fram. De långa ärmarna och täckande benen ger fullständigt skydd mot väder och vind, medan den sammankopplade huvan passar över ditt barns huvud för maximal komfort.