Pilotdräkt i bomull med pälshuv och halsringning
Varm pilotdräkt med vantar för flickor
852,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Varm pilotdräkt med vantar för flickor

852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår varma pilotdräkt med vantar för flickor är den perfekta outfiten för små flickor under de kallaste vinterdagarna. Denna otroliga plagg har utformats med ditt barns säkerhet, komfort och värme i åtanke.
Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varm pilotdräkt med vantar för flickor

Pilotdräkten har också långa, varma vantar som fästs på varje ärm för att ge extra komfort för barns ömma, känsliga händer.

Vantarna är tillverkade av tjockt tyg för att hålla händerna varma hela dagen utan behov av extra handskar. Dessutom har den en mjuk, fluffig huva som effektivt skyddar din lilla flicka från starka vindar och dåligt väder.

Plagget är tillverkat av förstklassiga material och har tjock, varm stoppning som ger optimal isolering mot bitande kyla.

Varm pilotenhet

Den varma pilotdräkten med vantar för flickor är ett extremt praktiskt och bekvämt vinterplagg för unga flickor som älskar att leka utomhus trots kylan. Denna pilotdräkt är utformad för att ge ultimat skydd mot väder och vind och är tillverkad av förstklassiga material för att hålla ditt barn varmt och torrt. Med sitt ultramjuka fleecefoder håller den din lilla prinsessa ombonad även under de kallaste vinterdagarna.

Pilotdräkt i bomull med pälshuv och halsringning
0-92c6f8.jpeg

Skyddad ända ut i fingerspetsarna

De mjuka, fluffiga vantarna är fästa med ett säkert snöre för att förhindra att hon tappar vantarna under sina vinteräventyr. Detta innebär att även om hon bestämmer sig för att leka i snön eller delta i någon annan lekfull aktivitet, kan du vara lugn att hennes fantastiska ansikte kommer att skyddas från elementen.

Den vadderade huvan håller huvudet och öronen varma och skyddar även mot isande vindar.