Babyflicka som blommar i neutral bomull med beige bakgrund
Bomullsblomma i en neutral färg för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Bomullsblomma i en neutral färg för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår baby girl bloomer i neutral bomull är det perfekta valet för föräldrar som vill ha både komfort och stil för sin lilla prinsessa. Denna bloomer är tillverkad i mjuk bomull som andas och känns skön mot ditt barns känsliga hud. Den neutrala färgen gör den lätt att matcha med alla outfits.
Matière

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bomullsblomma i en neutral färg för små flickor

Den är tillverkad av mjuk bomull som andas och ger optimal komfort för din lilla prinsessa hela dagen lång. Denna bloomer har en lös passform som ger ditt barn stor rörelsefrihet, så att hon enkelt kan utforska världen omkring sig.

Det elastiska midjebandet anpassar sig perfekt efter ditt barns kroppsform och ger en säker och bekväm passform.

Förmedlar tidlös elegans

Den här bloomern för flicka är ett bedårande och bekvämt plagg som kommer att ge en touch av charm till din lilla prinsessas garderob.

Den neutrala färgen på denna bloomer gör den till ett mångsidigt val som enkelt kan matchas med andra klädesplagg. Oavsett om det är för en avslappnad outfit eller ett speciellt tillfälle kommer denna bloomer att passa perfekt. Den mjuka, subtila nyansen ger den en tidlös elegans, medan den lösa passformen ger ditt barn gott om rörelsefrihet.

102204-f1b335.jpeg
102204-6f2b2a.jpeg

Klassisk och tidlös

Designen på bloomern är både klassisk och tidlös, med fina volanger på sidorna som ger en feminin och bedårande touch. Tack vare det elastiska midjebandet anpassar sig denna bloomer perfekt till ditt barns morfologi, vilket garanterar en bekväm och säker passform.

Den här bomullsblomman är också mycket praktisk eftersom den kan maskintvättas, så att du kan hålla den ren och fräsch utan extra ansträngning.