Moderiktig rosa pilotdräkt för flickor
Pilotdräkt för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Pilotdräkt för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vintern är en mycket kall årstid som kan få din dotter att känna sig obekväm. Det är därför hon behöver denna outfit för att skydda sig mot kylan. Tack vare denna pilotdräkt för vintern kommer din baby att vara klädd i stil och ändå vara tillräckligt varm.
Matière

Coton

Tranche d'âge

0 à 12 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pilotdräkt för flickor

Ett extra mjukt tyg som tar hänsyn till småbarns ömtåliga hud. Neutral färg med öron ovanpå huvan, för att skydda hans lilla huvud när ni går utomhus.

Tillverkad av isolerande och vattentäta material för att bibehålla kroppsvärmen och skydda mot utomhuselement som snö, vind och regn.

Kostym med huva

Den här combi-piloten har en huva med små öron, vilket gör den riktigt bedårande. Dess design är utformad för att täcka ditt barns hela kropp från topp till tå. Knapparna hela vägen upp till överdelen av dräkten är där för att hålla honom varm.

Hur kan du inte se bedårande ut i den här outfiten?

Moderiktig rosa pilotdräkt för flickor

Overall i bomull

Den här pilotdräkten är tillverkad av högkvalitativt bomullstyg. Den är tillräckligt tjock för att hålla ditt barn varmt, utan att vara för tung för att göra det obekvämt. Han kommer att kunna röra sig fritt och upptäcka världen!

Du kan ta promenader i den friska luften, samtidigt som du ser till att hålla din lilla kropp varm.