Pilotdräkt för flickor i form av söta rosa och vita fashionabla kaniner
Pilotdräkt för flickor i form av söta kaniner
340,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Pilotdräkt för flickor i form av söta kaniner

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna pilotdräkt med kanin för flickor är perfekt för att klä ditt barn i kallt väder. Den är tillverkad av bomull och håller ditt barn varmt. Din lilla flicka kommer att kunna sova lugnt och skönt under kyliga vinternätter.
Färg

Beige, Blå, Bordeaux, Brun, Flerfärgad, Grå, Grön, Gul, Mörkblå, Mörkrosa, Orange, Röd, Rose, Silver, Svart, Turkos, Violett, Vit, Gyllene

Matériau

Coton + polyester

Tranche d'âge

0 à 36 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pilotdräkt för flickor i form av söta kaniner

Den söta kaninkombipiloten för flickor är ett perfekt val för föräldrar som letar efter ett varmt, bekvämt och roligt plagg till sin lilla flicka.

Med sin praktiska design och charmiga detaljer kommer denna combi-pilot säkert att bli en favorit under de kommande vintermånaderna.

Pilotdräkt med huva för flickor

Den här pilotdräkten för tjejer har en huva med superfina kaninöron. Din loulou kommer att se så söt ut när hon bär den.

Den här pilotdräkten är utformad för att ge fullständigt skydd mot kyla, regn och vind, samtidigt som den är bekväm och mysig. Pilotdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och har ett varmt, mjukt foder som håller ditt barn varmt även i kallt väder.

Yttertyget är slitstarkt och hållbart <Yttertyget är vatten- och vindavvisande, så att ditt barn håller sig torrt och skyddat från väder och vind. Den söta kanindesignen ger en lekfull och rolig touch till denna kombipilot.

Pilotdräkt för flickor i form av söta rosa och vita fashionabla kaniner

Pilotdräkt för flickor med dragkedja

Den här dräkten är utformad för att se till att din lilla flicka är helt skyddad från kylan på vintern. Den har en dragkedja som gör den lätt att ta av och på.

Kaninöronen på huvan och små detaljer som tassarna och svansen ger plagget en touch av nyckfullhet och charm. Den här pilotoverallen är lätt att ta på tack vare dragkedjan framtill, medan elastiska muddar i ärmslut och benslut ger en bekväm och säker passform.

De integrerade fötterna håller overallen på plats

De integrerade fötterna håller ditt barns fötter varma och förhindrar att pilotoverallen åker upp.