En liten flickas sparkdräkt med Musse Pigg på en matta
Musse Pigg-body för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Musse Pigg-body för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Musse Pigg-body är den perfekta outfiten för din baby, eftersom den kommer att göra ditt lilla barn ännu sötare. Bomullen har valts med omsorg för att göra den lätt och mjuk. Det är ett härligt set med sparkdräkt och mössa.
Matériau

Coton

Saison

Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse Pigg-body för små flickor

Den här rompern har en design inspirerad av den berömda musen. Den har de ikoniska öronen på den lilla hatten som matchar outfiten, samt Musse Piggs typiska röda fluga, vilket skapar en tidlös look som kommer att älskas av både små och stora. Den är lätt att tvätta i maskin och är en söt outfit som inte väjer för fläckar och andra faror som våra små änglar utsätts för dag efter dag.

En bekväm klädsel

Den här kortärmade sparkdräkten för flickor är mycket enkel att ta på tack vare tryckknapparna nedtill. Den är mycket mjuk mot barnets hud och utgör ingen risk för irritation. Musse Pigg-body är det perfekta valet för mammor och pappor som vill klä sin prinsessa i en rolig och söt stil. Denna romper är designad med stor uppmärksamhet på detaljer för att skapa en högkvalitativ produkt som du kommer att älska.

Den mjuka bomullstyget är också mycket bekvämt för barnet. Den är lätt att tvätta i maskin. Så du behöver inte oroa dig för fläckar eller olyckor under dina dagliga äventyr med din bebis.

En liten flickas sparkdräkt med Musse Pigg på en matta
En liten flickas sparkdräkt med Musse Pigg på en matta

Ett set med en söt mössa

Den här kortärmade rompern för tjejer är perfekt att bära särskilt på sommaren. Den släpper in den luft som behövs för att kyla kroppen samtidigt som den skyddar magen från drag.

Mickey Mouse-trycket på denna romper ger en touch av magi till alla outfits hon bär. Med sin charmiga design och livfulla färger kommer din lilla flicka att se bedårande ut i denna romper. Den lilla bomullsmössan med öron på toppen kompletterar outfiten och gör den ännu sötare. Dessutom skyddar den barnets huvud från sol och drag.