Pilotdräkt med huva i rosa päls och två handskar
Vinteroverall med huva för flickor
909,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vinteroverall med huva för flickor

909,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vi har tagit fram denna jumpsuit med huva och avtagbar pälskant för flickor, speciellt framtagen för barn under 2 år. Det är som en jumpsuit som ger fullständigt skydd från topp till tå, med ett par avtagbara handskar för att bekämpa kylan på vintern. Jumpsuiten har 2 framfickor och finns i en rad neutrala färger.
Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinteroverall med huva för flickor

Vinterkombi för flickor med huva är ett måste för att möta de iskalla temperaturerna under den kalla årstiden. Kombiplagget är designat med omsorg om detaljerna och ger din lilla prinsessa optimalt skydd mot kyla samtidigt som hon får en snygg och bedårande stil. Kombipiloten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att bära.

Fodrad jumpsuit

Den här jumpsuiten är fylld med ett tjockt, mjukt material på insidan, som håller ditt barns kropp varm. Så du kan gå ut med sinnesfrid och se efter hans välbefinnande.

Kylan kommer inte att stoppa dina utomhuspromenader under vintern. Förutom sina idealiska egenskaper har den också en mycket söt design som passar de yngsta barnen perfekt.

Pilotdräkt med handskar

Den här pilotdräkten levereras med ett par handskar för att hålla ditt barns händer varma. Handskarna kan fästas i ärmarna på detta plagg med hjälp av tryckknappen för att undvika att tappa bort dem.

Huvan har dessutom en ljus pälskant för en bedårande eskimålook.