Tjejkjol och matchande strumpa som bärs av en tjej
Tjejkjol och matchande strumpor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjejkjol och matchande strumpor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Låt dig förföras av denna 2-delade jumpsuit för flickor. Den består av en blommönstrad romper och ett par matchande strumpor. För att göra outfiten komplett kan du kombinera den med ett vackert pannband för att ge din dotter en helt perfekt look!
Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejkjol och matchande strumpor

Romper och strumpor är en underbar och bedårande outfit för små flickor. De är designade med stor känsla för detaljer och tillverkade av de finaste materialen för att ge oöverträffad komfort för din lilla ängel.

Den lösa passformen ger också stor rörelsefrihet, perfekt för bebisar som älskar att röra på sig! De matchande strumporna har också designats i samma anda som klänningen. De har en finish som är perfekt samordnad med klädselns övergripande design och erbjuder samma höga komfortnivå som rompern.

En matchande outfit

Vad kan vara bekvämare och snabbare att ta på än denna flickans blommiga romper. Den är tillverkad av mjukt, allergivänligt bomullstyg för att respektera ditt barns känsliga hud. Den är mycket bekväm, vilket gör att din lilla prinsessa kan leka, utforska och sova bekvämt.

De matchande strumporna är ett perfekt komplement till outfiten. De är tillverkade med en robust och snygg stretchfinish, är mjuka att ta på och kommer inte att glida medan din lilla ängel rör sig vart hon vill. Dessutom ger deras blommiga design en lyxig touch och en harmonisk avslutning på ensemblen.

För varma fötter

Sockorna och de långa ärmarna på baddräkten håller ditt barn varmt. Detta set har ett vackert blommönster med digitaltryck som har livfulla färger, vilket ger en touch av lekfullhet och elegans till dräkten.

Oavsett om du är på familjesammankomst eller bara hemma är denna sparkdräkt med matchande strumpor det perfekta valet för alla viktiga händelser i din lilla prinsessas liv. Den är också perfekt att ge bort som present när en släkting eller bästa vän föder en liten flicka.