Trendig rosa jumpsuit med huva för små flickor
Pilotdräkt med huva för små flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pilotdräkt med huva för små flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den här jumpsuiten med huva för små flickor är ett oumbärligt vinterplagg. Plagget är tillverkat av högkvalitativa material och håller dig varm och bekväm under alla omständigheter. Tack vare det invändiga fleecefodret kommer den att svepa in din lilla prinsessa i mjukhet och skydda henne mot kyla.
Matière

Coton

Poids

300-500g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pilotdräkt med huva för små flickor

Designen är utformad inte bara för att hålla dig varm utan också för att vara praktisk, särskilt tack vare tryckknapparna som gör det enkelt att ta på och av dräkten. Den justerbara huvan är perfekt för att täcka huvud och öron i extrem kyla eller motstå den iskalla vintervinden.

Varm pilotdräkt

Jumpsuit med huva för liten flicka är ett viktigt plagg för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under kyliga vinterdagar. Produkten är designad med de finaste, högkvalitativa materialen, vilket garanterar att ditt barn är slitstarkt och hållbart. Den är tillverkad i mjukt och fluffigt tyg som ger en utmärkt känsla av värme och komfort.

Pilotdräkt med tryckknappslåsning

Långa ärmar och täckta fötter ger ett heltäckande kroppsskydd mot den bittra vinterkylan. Tryckknappar längs hela plagget gör det enkelt att ta på sig, vilket är mer praktiskt när du till exempel byter lager.

Den här outfiten är perfekt för utomhuspromenader eller för att ta ditt barn till dagis!