Trendig pilotdräkt med huva för små flickor
Pilotdräkt med huva för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Pilotdräkt med huva för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Pilotdräkten med huva för små flickor är en bedårande modeaccessoar som kombinerar värme, komfort och stil. Den är designad för småbarn i åldern 0 till 24 månader och är det perfekta alternativet för att hålla ditt barn varmt och lättklätt.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pilotdräkt med huva för små flickor

Pilotdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön att ta på. De långa ärmarna och den fastsydda huvan ger extra skydd mot kalla vindar, regn eller snö. Den har också en robust dragkedja som öppnas helt framtill för enkel åtkomst vid blöjbyte eller påklädning.

Den här lekdräkten har en snygg och trendig design med vadderad yta så att ditt barn alltid håller sig varmt. Det inre fleecefodret fungerar som ett extra isolerande lager medan det vindtäta yttre skalet effektivt håller kvar kroppsvärmen.

Pilotdräkt för flickor på vintern

Den här pilotoverallen med huva för små flickor är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt, mysigt och snyggt under vintermånaderna. Den här söta jumpsuiten är tillverkad av högkvalitativa material som är mjuka, varma och bekväma för ditt barns känsliga hud.

Den har ett foder i fuskpäls som täcker hela kroppen och benen. Detta skapar ett extra isolerande lager som håller kvar kroppsvärmen, vilket gör denna produkt perfekt för kalla vintertemperaturer.

Trendig pilotdräkt med huva för små flickor

Bekväm pilotdräkt för flickor

Den fastsatta huvan ger extra skydd mot den svala vinden som blåser under kalla dagar, med möjlighet att ta bort den om du vill. De elastiska ärmarna håller också muddarna säkert på plats runt handlederna, vilket förhindrar att snö eller isiga vindar kommer in i rocken.

Den praktiska designen har också en hellång dragkedja framtill, vilket gör det superlätt att snabbt klä på och av sig utan att vara i vägen för ditt barn. Den söta stilen passar perfekt till alla typer av kläder.