Gul och vit baddräkt i två delar på ett vitt golv, med dekorativa element runtom
Charmig gul och vit 2-delad baddräkt för baby
193,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Charmig gul och vit 2-delad baddräkt för baby

193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den charmiga gula och vita 2-delade baddräkten kommer att ge ditt barn en extra dos av förtjusning. Den har optimal passform och ser till att ditt barn känner sig bekväm under stänkiga stunder. Båda modellerna är så söta tack vare sin volangformade skärning och sitt tryck.
Matériau

Polyester

Saison

Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Charmig gul och vit 2-delad baddräkt för baby

Oavsett om det är en familjedag på stranden eller bara ett plask i poolen på bakgården, kommer denna baddräkt omedelbart att lägga till en obestridlig touch av charm till ditt barns redan krispiga utseende.

Utöver sin visuella skönhet erbjuder denna baddräkt också exceptionell komfort för ditt barn. Den är tillverkad av mjuka, stretchiga material och omsluter barnets känsliga figur perfekt utan att orsaka obehag eller obehaglig gnidning på den känsliga huden.

Mjuk, lättviktig baddräkt

Den här baddräkten är tillverkad med känsla för detaljer och fokus på kvalitet. Den är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg som gör att ditt barn känner sig bekvämt och kan röra sig fritt.

Den har också inbyggt solskydd, så att du kan känna dig lugn under soliga dagar. Ditt barns känsliga hud skyddas mot skadliga UV-strålar tack vare det UV-beständiga tyget som används vid tillverkningen.

0-2ff474.jpeg

Charmigt matchande set

Den tvådelade designen ger en modern, lekfull touch till den klassiska looken. Överdelen har ett ljust vitt eller ljust gult mönster som framhäver ditt barns vackra personlighet. Banden är lätta att justera så att de passar perfekt för hennes lilla figur.

Den matchande underdelen har en vit eller ljusgul design som skapar en snygg kontrast till överdelen. Den har ett elastiskt midjeband som ger en bekväm passform samtidigt som det ger gott om rörelsefrihet. Passformen är perfekt för små flickor och mycket bekväm.