Rosa vinteroverall med päls för flickor
Mjuk vinteroverall med kaninöron för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mjuk vinteroverall med kaninöron för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår mjuka vinterjumpsuit med kaninöron för flickor är en riktig pärla som garanterat kommer att glädja alla små coquettes. Denna plagg är utformat för att klara de tuffaste vinterförhållandena och kombinerar komfort, värme och stil.
Matière

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk vinteroverall med kaninöron för flickor

Tillverkad av mjukt, fluffigt fleecetyg som garanterar felfri värmeisolering. Den har tjock stoppning som håller kvar kroppsvärmen så att ditt barn hålls varmt även i minusgrader. Tack vare huvan med söta kaninöron är hon dessutom skyddad från vind och snö samtidigt som hon ser helt fantastisk ut.

Pilotdräkt med dragkedja

Den här jumpsuiten är perfekt för småbarn och gör det enkelt att klä på dem samtidigt som de håller sig varma. Designen har en praktisk dragkedja framtill så att du snabbt kan klä ditt barn utan att behöva göra något extra. Den ger också de små massor av rörelsefrihet för optimal komfort.

Söta kaninöron

Pilotdräkten har en huva med två söta kaninöron och ger din lilla flicka en charmig touch samtidigt som den är funktionell. Du är inte bara säker på att den kommer att hålla din lilla flicka säker när det är kallt ute, utan den kommer också att se snygg ut! Dess färgklick är perfekt för att lysa upp vinterdagarna.