Trendig rosa långärmad sparkdräkt för flickor mellan 3 och 18 månader
Långärmad sparkdräkt för flickor mellan 3 och 18 månader
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Långärmad sparkdräkt för flickor mellan 3 och 18 månader

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Alla föräldrar vill klä sina barn med stil och skydda dem mot kyla, men det kan ofta vara svårt. Denna långärmade sparkdräkt för flickor i åldern 3 till 18 månader är den perfekta lösningen. För bebisar som behöver extra värme under höst och vinter.
Matériau

Coton, polyester

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långärmad sparkdräkt för flickor mellan 3 och 18 månader

Den här sparkdräkten är tillverkad av mjuka, bekväma tyger och ger barnet den ultimata komforten under hela dagen. De hellånga knapparna är praktiska när du ska byta på barnet och gör det lätt att ta av sig plagget.

Den söta, fint utformade designen på denna sparkdräkt framhäver dess naturliga skönhet, med de små nallebjörnen på huvan samt dess mjuka, charmiga rosa färg. Det förstklassiga tyget som används vid tillverkningen säkerställer att denna sparkdräkt förblir intakt trots barnets ständiga rörelser. Så den är perfekt för lekfulla lekar som att rulla runt på golvet eller utforska miljön runt omkring i full frihet.

Kläder för alla årstider

Den här långärmade rompern är tillverkad av högkvalitativ polyester. Den har en knappknäppning som gör den lätt att ta på och av. Det är ett perfekt val för föräldrar som letar efter en bekväm, funktionell outfit till sin lilla flicka. Den är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer, vilket gör den till ett perfekt val för alla evenemang eller aktiviteter som ditt barn kan tänkas delta i.

Den kan också bäras under alla årstider eftersom den har ärmar och långa ben, så att barnet skyddas mot kyla och vind. Med en body under eller ett par strumpbyxor blir det en perfekt outfit för en promenad under dagen.

Trendig rosa långärmad sparkdräkt för flickor mellan 3 och 18 månader

En bekväm sparkdräkt

Den här flickans romper är ett måste för ditt barns garderob. Den är bekväm, mjuk och behaglig att ta på. Så ditt barn kommer att känna sig bekväm att röra sig, krypa och leka hela tiden. Den lätta designen är perfekt för yngre barn.

Huvan skyddar barnets lilla huvud och är försedd med små nallebjörnar för att göra den ännu sötare. Den rosa färgen är också mjuk och perfekt att matcha med små skor eller andra accessoarer. Ärmarna och anklarna har fina ribbade avslutningar som hjälper till att hålla den svala luften ute under jumpsuiten.