Långärmad baddräkt för flickor, tryckt, placerad på en träbit på en strand, med element runt omkring
Långärmad mönstrad baddräkt för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Långärmad mönstrad baddräkt för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck vår underbara mönstrade långärmade baddräkt för flickor, det perfekta valet för soliga dagar. Den har en trendig design och optimalt solskydd. Ärmarna är tillverkade av ett lätt material som andas och ger rörelsefrihet samtidigt som det skyddar den känsliga huden på armar och axlar från direktkontakt med solen.
Matériau

Polyester

Saison

Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långärmad mönstrad baddräkt för flickor

Färgglada mönster fångar genast blicken, medan lekfulla mönster för tankarna till en förtrollande värld. Neutrala färger är populära och passar alla hudtyper.

Baddräkten har volanger både på sidorna och baktill. Den har också en ovalformad ryggöppning som ger en charmig touch till denna modell. Denna öppning stängs med en rosett i nacken, vilket gör den lätt att ta på. Oavsett situation kommer denna baddräkt alltid att vara den perfekta följeslagaren för din lilla havsäventyrare.

Skydd mot solen

Den här vackra baddräkten har utformats speciellt för att ge små flickor optimalt skydd mot solens strålar samtidigt som de kan ha kul i full frihet!

Den erbjuder exceptionell motståndskraft mot klor och UV-strålar, vilket garanterar hållbarhet och långvarigt slitage. Små flickor kommer att kunna roa sig i vattnet utan att oroa sig för att deras badkläder bleknar eller försämras i förtid.

0-3aa7d2.jpeg

Långärmad design

Den långärmade designen ger extra skydd mot potentiellt farlig solbränna. Armar, axlar och rygg är helt täckta för att förhindra direkt solexponering. Din dotter kommer att kunna njuta fullt ut av vattenskoj i den heta solen utan risk.

Dessutom har den en bekväm passform som gör att din blivande lilla sjöjungfru kan röra sig fritt i vattnet och på stranden. Elastiska sömmar säkerställer en perfekt, bekväm passform utan skav eller hudirritation.