Ett par halkfria gråa gymnastikskor som hålls i handen av en vuxen
Halkfria slip-on-skor för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Halkfria slip-on-skor för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Halkfria träningsskor för flickor är det perfekta valet för aktiva små flickor som gillar att leka, springa och hoppa. Skorna är omsorgsfullt designade och bekvämt dämpade och passar perfekt som ett par avslappnade träningsskor eller till och med som tofflor när du kopplar av hemma.
Matériel Doublure

Coton

Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Matériel de semelle

TPR

Matériau Supérieur

Maille (Maille d'air)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halkfria slip-on-skor för flickor

Yttersulan är tillverkad av halkfritt gummi som ger utmärkt grepp på alla underlag och skyddar barnet från att halka eller ramla. De erbjuder också utmärkt fotstöd tack vare sin innovativa design, som säkerställer att foten stannar på plats under hela aktiviteten.

Ditt barn kommer att vara så stolt över att kunna imitera vuxna när de lämnar huset i sina nya trendiga skor!

Halkfria sulor

Dessa slipper sneakers är utformade med ett halkfritt sulsystem och ger exceptionellt grepp på alla ytor, oavsett om de är hala eller våta. Oavsett om ditt barn klättrar på stenar eller har roligt på lekplatsen kommer de att kunna röra sig enkelt med en sko som garanterar bra grepp.

Slipper trainers är mycket flexibla men ändå tillräckligt tuffa för att klara den dagliga fysiska aktiviteten. Med sin lätta men robusta struktur och fina, oklanderliga sömmar som maximerar fotens luftning tack vare det mycket andningsbara tyget som används vid tillverkningen, är dessa skor perfekta för att hålla dina fötter torra även under varma dagar.

16050-41cb13.jpeg

Praktiska skor

De här skorna är tillverkade av material av högsta kvalitet och är mjuka, slitstarka och andas för att ge optimal komfort hela dagen. Ovandelen är tillverkad av mjuk, lätt och flexibel canvas som perfekt anpassar sig efter ditt barns fotform. Designen är elegant och modern med ljusa eller pastellfärger för att passa din smak.

Vänta inte längre på dessa underbara skor som är lätta att ta på och som garanterar dina barns välbefinnande under deras dagliga aktiviteter!