Strandsandaler med blommönster för flickor som bärs av en flicka i ett hus
Strandsandaler med blommor för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Strandsandaler med blommor för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar ett helt nytt par strandsandaler för flickor. Med vackra blomsterutsmyckningar är de den perfekta skon för små flickor. Sandalerna är otroligt bekväma och slitstarka. Utsidan är klädd i ett mjukt tyg som andas och håller fötterna svala i varmt väder.
Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Tranche d'âge

13 mois à 12ans

Saison

Été

Matériel Doublure

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Strandsandaler med blommor för flickor

Inläggssulan är också mjuk och flexibel, vilket ger utmärkt stöd för växande fötter. Spännet ger en enkel och säker passform, medan den bakre remmen säkerställer en stabil gång för barn som fortfarande håller på att lära sig balans.

Men det som verkligen gör dessa sandaler speciella är deras underbara blommönster! De färgglada blommorna på skornas ovansida ger en feminin touch till sommarens outfits. Din lilla flicka kommer att vara stolt över att gå runt med sin vackra accessoar på fötterna!

Vadderad sula

Dessa strandsandaler för flickor är tillverkade av starkt, smidigt konstläder. Det är det bästa sättet att skydda ditt barns fötter från het sand, smuts och vassa föremål på marken.

En dämpad innersula ger tillräckligt stöd för små fötter, medan det justerbara spännet gör det enkelt att justera sandalernas passform så att de passar foten. Dessa sandaler är utformade för komfort hela dagen och för att klara tidens tand. Så ditt barn kommer att kunna ha dem på sig i minst en hel säsong!

Smidiga sommarsandaler för flickor

Dessa sommarsandaler för flickor är tillräckligt flexibla och mjuka för att vara bekväma för små fötter. Tack vare kardborrebandet är de dessutom lätta att ta på och sitter säkert på plats.

De färgglada blommönstren framkallar ljusa, iögonfallande nyanser och ger en glittrande sommarkänsla som dina barn kommer att älska. Blommorna ger en fräsch, glad känsla som är perfekt för att lysa upp alla sommaroutfits, oavsett om det är jeansshorts, en ljus kjol eller till och med en vit klänning. De är perfekta för sommaraktiviteter som att simma, plaska i poolen eller till och med springa barfota på stranden!