Ett par rosa och grå snörstövlar med hjärtmotiv i silver
Hjärtformade högklackade skor för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hjärtformade högklackade skor för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är det perfekta paret skor för söta små fötter: våra hjärtmönstrade högklackade skor för små flickor! De är lämpliga för bebisar i åldern 0 till 24 månader. De är perfekta för alla årstider.
Matériau Supérieur

Canvas

Saison

Printemps et automne

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtformade högklackade skor för små flickor

Med snörning och vadderad krage ger dessa skor perfekt passform och optimalt fotstöd. De halkfria sulorna ger också bättre grepp på marken och förhindrar risken för att halka eller falla. Det mest iögonfallande med dessa skor är utan tvekan det hjärtformade mönstret över hela utsidan. Detta mönster tillför en touch av charm och kommer att göra din lilla flicka ännu mer bedårande.

Med sin mjuka ovandel i canvas som andas är dessa skor bekväma och slitstarka, perfekta för att leka hela dagen utan att fötterna värker.

Träningsskor för små prinsessor

Dessa skor för liten flicka är tillverkade av bomullsmaterial. Det är därför de är helt mjuka och bekväma att bära.

High-top-skorna med hjärtmönster för liten flicka är ett perfekt skoval för barn som är snygga och gillar att göra ett statement. Med sin unika design kommer dessa skor garanterat att sticka ut bland mängden. Det prickiga mönstret över hela skon ger en lekfull och bedårande touch som passar små flickor perfekt.

Tån på skon, liksom det lilla hjärtat på sidan, är silverfärgade, vilket ger glans åt detta par sneakers. Skosnörena är gjorda av ett mycket ljust ljusrosa voilematerial.

30325-4615b0.jpeg
Ett par rosa och grå snörstövlar med hjärtmotiv i silver

Komfort för barnet

De här flickskorna är lätta att ta på och ger bättre skydd för ditt barns små fötter. De är perfekta för ditt barns första steg. Snörningen gör att storleken kan justeras efter behov, vilket ger optimal komfort för de ömtåliga fötterna hos växande barn.

De är tillverkade av högkvalitativa, hållbara material och ger optimalt stöd och komfort för varje steg en liten flicka tar. Det betyder att du inte behöver offra stil för komfort – dessa två element går hand i hand tillsammans.