Sommarsandaler för trendiga små tjejer
Sommarsandaler för små flickor
193,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sommarsandaler för små flickor

193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett par söta sandaler till din lilla flicka? Då behöver du inte leta längre än till dessa sommarsandaler för små flickor. De är också perfekta för att hålla din lilla flickas fötter svala under varma dagar.
Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

PVC

Matériau Supérieur

Maille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sommarsandaler för små flickor

Dessa sandaler är tillverkade av lättviktsmaterial som canvas eller syntetläder och håller små flickors känsliga fötter svala under varma sommardagar. De har dämpade innersulor som ger en bekväm känsla hela dagen. De mjuka färgerna på remmarna ger en touch av energi och skoj till alla deras sommaroutfits.

De här sandalerna är omsorgsfullt designade för att erbjuda komfort och stil, och kombinerar högkvalitativa material med en snygg estetisk design.

Sandaler med mjuka sulor

De här flicksandalerna har en flexibel sula som gör dem slitstarka och tåliga. Dessutom andas de, vilket är något som är värt att köpa på sommaren.

Sommarsandaler för små flickor är ett riktigt måste för sommarsäsongen. Bekväma, praktiska och vackra, de är perfekta för utomhusaktiviteter eller en dag på stranden. De ger också bra ventilation för små fötter, så att ditt barn kan känna sig bekväm och inte behöver lida av värmen. Yttersulan är lätt men fast och ger optimalt grepp på olika typer av underlag: gräs, kullersten eller sand!

Söta sandaler

Designen på dessa flicksandaler är ett omedelbart blickfång. Ditt barn kommer att vara ordentligt klätt på ett sätt som inger självförtroende vid olika tillfällen. Det här är faktiskt en design som är anpassad till de yngsta barnens morfologi, med en perfekt och säker passform som ger foten bra stöd samtidigt som den kan andas.

De pastellfärger som erbjuds efterliknar de som ofta finns i den feminina världen som blekrosa eller ljus turkos. I dessa sandaler kommer ditt barn att ha allt hon behöver för att tillbringa sina utomhusdagar under de bästa förutsättningarna! Hon kommer att kunna springa, hoppa, leka och njuta av solen i total komfort.