Mångfärgade baby-mockasiner i retroläder med vit bakgrund
Mångfärgade retro-mockasiner i läder för baby
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mångfärgade retro-mockasiner i läder för baby

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra mångfärgade babymockasiner i läder är det perfekta valet för föräldrar som värnar om sina små barns stil och komfort. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade i äkta läder av hög kvalitet och är mycket slitstarka för att tåla ditt barns lekar och äventyr. Mockasinerna har en retrodesign som ger en touch av tidlös charm till ditt barns garderob.
Storlek

0-6 månader, 7-12 månader, 13-18 månader

Matériau

Simili cuir, caoutchouc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mångfärgade retro-mockasiner i läder för baby

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en dag med lek, kommer dessa mockasiner att lägga till en touch av sofistikering till ditt barns varje steg.

Skornas konstruktion är utformad för att se till att ditt barn har det så bekvämt som möjligt. Den dämpade innersulan ger extra stöd och absorberar stötar, vilket är viktigt för växande fötter.

<Den halkfria yttersulan i gummi ger dessutom maximalt grepp på alla underlag, både inomhus och utomhus.

Exceptionell hållbarhet och mjuk känsla

De retro mångfärgade lädermockasinerna för baby är ett perfekt val för föräldrar som är måna om stil och komfort för sina små.

Dessa mockaskor är tillverkade av högkvalitativt konstläder och erbjuder exceptionell hållbarhet och en mjuk känsla. Retrodesignen på dessa skor är både elegant och tidlös.

Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativt konstläder

De ljusa och varierande färgerna ger en lekfull touch till alla outfits, så att ditt barn kan sticka ut med stil.

15169-e12c2d.jpeg

Perfekt för din baby!

De retro mångfärgade lädermockasinerna för baby är det perfekta valet för föräldrar som är måna om stil och komfort för sina små.

Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt äkta läder och erbjuder exceptionell hållbarhet och en mjuk känsla.

Mockasinerna har en retrodesign som ger en touch av tidlös charm till ditt barns garderob. Med sin ljusa och varierade färgpalett ger dessa mångfärgade skor en explosion av glädje och lekfullhet till varje outfit.