Paljettballerina för moderiktiga tjejer på en stol
Paljettballerina för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Paljettballerina för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Varje liten flicka måste ha en glitter ballerina för flickor. Dessa fantastiska skor gör det möjligt för din dotter att dansa som en riktig ballerina! De finns i flera olika storlekar så att du kan hitta det perfekta paret för din lilla flicka. Dessa glitterballerinas är ett måste för alla som vill ge sin garderob en touch av magi.
Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Matériau Supérieur

PU

Âge

3 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paljettballerina för flickor

Glitterballerina för flickor är ett perfekt val för spirande små dansare som vill glänsa på scenen. Med sin eleganta, glittrande design är den här skon en riktig juvel för unga flickors fötter.

Oavsett om det är för ett scenframträdande, en födelsedagsfest eller helt enkelt för att lägga till en dos magi till en vardagsoutfit, kommer denna glitterballerina säkert att bli centrum för uppmärksamheten. Den klassiska ballerinadesignen, med rundad tå och låg skärning, kan enkelt anpassas till alla klädstilar.

Ballerina i paljetterat konstläder för flickor

Den här ballerinaskon i konstläder för tjejer kommer att bli ditt barns favoritsko sko, bekväm och subtilt glittrig. Den är inte bara rolig att ha på sig, den är också lätt att matcha med andra outfits!

Den glittriga ballerinaskon för flickor är ett perfekt val för små flickor som älskar att glänsa och vara moderiktiga.

Den här skon är tillverkad av högkvalitativa material för att erbjuda optimal komfort samtidigt som den ser elegant och glamorös ut.

Ballerina i läderimitation för flickor

Denna flickballerina är designad i ett tufft, men ändå bekvämt, konstlädermaterial. Den har en halkfri, flexibel och slitstark yttersula i gummi.

Ovandelen är täckt av glittrande paljetter som gnistrar i ljuset och ger alla outfits en touch av magi.

Ballerinaskon har också en liten rosett på framsidan som ger en extra touch av femininitet.