Glittriga sandaler med rosettband för moderiktiga tjejer
Sandaler med paljett och rosett för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Sandaler med paljett och rosett för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vad kan vara bättre än dessa sandaler för flickor när ditt barn ska ta sina första steg? De är tillverkade av smidigt läder. Ditt barn kommer att kunna röra sig obehindrat i dessa flexibla skor. De är utsmyckade med paljetterade rosetter för extra attraktion.
Saison

Été

Tranche d'âge

0-24 mois

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sandaler med paljett och rosett för flickor

Sandalerna är designade med omsorgsfulla detaljer och tillverkade av högkvalitativa material som garanterar optimal komfort hela dagen. Den mjuka innersulan ger extra stöd för ditt barns fötter, medan de justerbara remmarna ger en bekväm passform.

Med sin eleganta design som kombinerar rosetter och glittrande paljetter ser de både extravaganta och sofistikerade ut.

Bekväma skor

Dessa flicksandaler har kardborreknäppning för enkel påtagning och bra passform. De är också lätta, vilket gör dem bekväma att bära.

Det elastiska bandet ger en perfekt och pålitlig passform runt ankeln, vilket säkerställer att skon inte faller av under barnens ansträngande aktiviteter. Innersulorna erbjuder under tiden exceptionell komfort för unga flickors fötter tack vare deras mjukhet och flexibilitet. Yttersulorna är halkfria och vadderade för att ge bättre komfort och förhindra att skorna halkar.

Glittrande sandaler

Dessa flicksandaler är de perfekta skorna för sommarsäsongen. Din lilla ängel kommer att kunna njuta av att gå på den varma sanden på stranden! Detaljen med fluga är en av de mest attraktiva egenskaperna hos dessa sandaler. De ger extra charm till skons övergripande design med sin attraktiva, glittrande finish. Guldbiasen runt kanterna ger också en extra elegant touch till det övergripande utseendet

Dessa sandaler är ett måste i varje liten fashionistas garderob. Dessa helt bedårande skor är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar exceptionell hållbarhet och komfort.