Sommarsandaler i mjukt läder för små flickor i en rad olika färger på en matta
Sommarsandaler i mjukt läder för små flickor
340,00 kr386,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sommarsandaler i mjukt läder för små flickor

340,00 kr386,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter de perfekta sommarsandalerna till din lilla flicka? Då har du kommit till rätt ställe! Våra sommarsandaler i mjukt läder är precis vad hon behöver! Bekväma, halkfria och med stilen hos en riktig liten dam – din lilla pirat kommer att älska dem! De finns i tre olika färger, så du kan vara säker på att din lilla flicka kommer att gilla dem. Så vänta inte längre
Matériau de Semelle Extérieure

Caoucthouc

Saison

Été

Style de cuir

Cuir souple

Sexe

Filles

Matériau Supérieur

PU

Forme du talon

Talons plats

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sommarsandaler i mjukt läder för små flickor

Oslagbar komfort!

De här sandalerna är perfekta för varma sommardagar och passar perfekt för promenader på stan, till havet, poolen, löpning och lek.

Tillverkade av mjukt, lätt läder ger de din dotter maximal komfort under hela dagen.

Din dotter kommer att älska att kunna bära dessa så perfekta sandaler!

Mjuk och designad

Perfekta för nyfikna och aktiva små flickor, våra sommarsandaler erbjuder mjukhet, stöd och skydd för din lilla pirat när hon promenerar och leker utomhus.

Den halkfria sulan hjälper till att förhindra olyckor och skyddar din lilla flicka när hon är ute vid poolen eller i havet. De är designade och moderna och låter din lilla flicka uttrycka sin personlighet och kommer garanterat att få den bästa sommaren någonsin!