Moderiktiga snödrottningsklänningar med ljus för flickor med kartong
Frost upplysta träningsskor för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost upplysta träningsskor för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar Snödrottningen finns här ett par upplysta träningsskor som lyser när hon går eller springer. Flerfärgade LED-lampor i sulan blinkar när din dotter är i rörelse. Hon kommer garanterat att älska dem och komma in i svängarna.
Matériau

PU

Matériel de semelle:

Latex

Storlek

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Instructions

Les lumières s'allument avec un petit bouton placé sur la semelle de la chaussure, au centre du talon.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost upplysta träningsskor för flickor

De ljusa Snow Queen-skorna för flickor är det perfekta valet för små prinsessor som vill lägga till en touch av magi till sina outfits. Dessa sneakers är inspirerade av den berömda animerade Disney-filmen och är utformade för att fånga den förtrollande vinterandan i kungariket Arendelle.

Dessa ljusa Snow Queen-skor för tjejer är inte bara ett estetiskt val, utan också ett praktiskt. De är perfekta för vardagsbruk, oavsett om det är i skolan, på familjeutflykter eller födelsedagskalas.

Att ses på långt håll

Med dessa lysande sneakers dekorerade i The Snow Queen kommer du att kunna se din dotter långt in på natten. Hon kommer att bli lycklig över att springa och hoppa för att bara slå på LED hela tiden.

De upplysta Snow Queen-träningsskorna för flickor är det perfekta valet för små flickor som älskar Elsa och Anna. Dessa skor är designade med en snygg och rolig design som är inspirerad av karaktärerna från den berömda Disney-serien.

Tillverkade av högkvalitativa material är dessa sneakers slitstarka och bekväma att bära. Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp och dragkraft på alla underlag, medan den dämpade innersulan garanterar optimal komfort för ditt barns fötter.

18072-dc21f6.jpeg
18072-92b220.jpeg

Gnistrande av glädje

Med dessa ljusande sneakers,i färgerna från Snödrottningen, kommer din dotter att bli riktigt lycklig.Vi är säkra på att detta skulle vara envacker julklapp till henne.

De här självlysande träningsskorna har ett LED-ljussystem som lyser upp med varje steg. Lamporna blinkar i en mängd olika ljusa och livfulla färger, vilket gör dessa skor särskilt roliga för barn. Designen på skorna är inspirerad av Snödrottningen, med snöflingemotiv och bilder av Elsa och Anna tryckta på sidorna.