Eleganta stövlar i konstläder för en tjej på en stol i ett hus
Eleganta stövlar i konstläder för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Eleganta stövlar i konstläder för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Eleganta ankelstövlar i konstläder för tjejer är det perfekta valet för alla unga tjejer som vill ge sina outfits en touch av stil. Dessa ankelboots är fodrade med syntetläder av hög kvalitet och ger en elegant och sofistikerad look.
Matériau Supérieur

Simili cuir

Sexe

Unisexe

Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Tranche d'âge

0 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Eleganta stövlar i konstläder för flickor

Designen på dessa ankelboots är vackert enkel, med ett högt skaft som håller foten och ankeln perfekt på plats. Snörningen framtill ger kängan en klassisk karaktär, medan dragkedjan på sidan gör den lätt att ta på.

Den robusta yttersulan ger ett stadigt grepp oavsett terräng, medan det bekväma innerfodret ger varma, bekväma fötter hela dagen lång.

Bekväma stövlar

Dessa ankelstövlar har utformats med raffinerad stil och framhäver de subtila detaljer som gör hela skillnaden. De har en utsida i konstläder av hög kvalitet som ger både komfort och hållbarhet. Deras eleganta design kompletterar enkelt alla outfits, oavsett tillfälle.

De dämpade innersulorna ger extra komfort, medan de halkfria yttersulorna ger extra grepp på alla underlag. Detta gör att små flickor kan springa, hoppa eller leka utan risk för att halka eller falla.

Eleganta, trendiga skor

Den eleganta kanten och de rundade linjerna förstärker ytterligare den eleganta looken hos dessa skor. De har också en diskret dragkedja på insidan för att göra dem lätta att ta på och säkerställa optimalt fotstöd.

Slutligen finns dessa tidlösa ankelstövlar i en rad olika storlekar från 26 till 36 så att varje liten flicka kan hitta något som passar henne. Sobra färger som svart eller grått gör det här paret lätt att anpassa till alla möjliga tillfällen, från ceremonier till födelsedagsfester.