Rosa och vita skor i läderimitation för flickor
Tjejsko i läderimitation
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjejsko i läderimitation

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välj denna sko i läderimitation för flickor, perfekt för din dotter att se bra ut i, men också för maximal stil. De har tillverkats med omsorg för maximal komfort. Modellen är lätt att ta på tack vare kardborrebanden. Med sin hållbarhet, komfort och mångsidighet är dessa skor ett säkert val för alla tillfällen.
Matériau Supérieur

Simili Cuir

Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejsko i läderimitation

Den här skon i konstläder för tjejer är ett perfekt val för spirande små fashionistas. Den är också extremt slitstark, vilket garanterar exceptionell hållbarhet för att följa med unga flickors vardagsäventyr. Skon har en mjuk, flexibel sula som ger optimal rörelsefrihet.

Barn kan springa, hoppa och leka utan obehag eller begränsningar. Dessutom ger den halkfria sulan perfekt grepp på alla ytor, vilket ger extra säkerhet. Skons design är helt enkelt bedårande.

Mångsidig sko i konstläder för flickor

Detta par skor i konstläderär mycket mångsidiga. Det passar perfekt med jeans eller alternativt med en kjol beroende på din lilla flickas preferenser.

Tjejskor i konstläder är ett snyggt och praktiskt val för unga flickor som vill lägga till en touch av sofistikering i sin garderob.

Tillverkade av högkvalitativa material är dessa skor designade för att hålla länge och erbjuder optimal komfort hela dagen.

Rosa och vita skor i läderimitation för flickor

Sko i slitstarkt konstläder

Under de kallare årstiderna är denna sko i konstläder perfekt för att hålla din dotters fötter varma och torra. Den är mycket slitstark och har dessutom en vacker design.

Läderimitation är ett slitstarkt, lättskött material som ger utseendet och strukturen hos äkta läder utan den höga kostnaden.

Tjejskor i konstläder finns i en mängd olika stilar och färger, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan eller en speciell utekväll.