Casual high-top-skor i rött, svart och grått för tjejer på en stol i ett hus
Lediga högklackade sneakers för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Lediga högklackade sneakers för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Girls’ casual high-top trainers är trendiga, bekväma skor speciellt framtagna för unga tjejer. De höga skorna passar perfekt till alla outfits, oavsett om det är jeans, shorts eller kjol.
Tranche d'âge

7 mois à 12 ans

Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Matériau Supérieur

Tissu en coton

Matériel Doublure

Tissu en coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lediga högklackade sneakers för flickor

De tillgängliga färgerna är klassiska, men mycket trendiga, så de kan kombineras med alla typer av kläder. De är perfekta för vardagsbruk, både för sin komfort och för sin praktiska funktion.

De är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och robusthet: ovandelen är tillverkad av mjuk, slitstark textil, medan yttersulan är tillverkad av slitstarkt gummi. De går helt enkelt att ta på som strumpor!

Skor som strumpor

Dessa skor är tillverkade av högkvalitativa material och är extremt bekväma tack vare sin flexibla, lätta sula. Denna design gör dem lätta att bära hela dagen utan smärta eller irritation. Sulan är halkfri, vilket gör dem säkra för små barn.

De är mycket enkla att ta på tack vare det supermjuka stretchmaterialet. Inga fästanordningar eller kardborreband, de glider på som strumpor. Det är en mycket flexibel modell som ger småbarn stor rörelsefrihet så att de kan leka som de vill på alla ytor!

Trendiga skor

Girls casual high-top trainers är det perfekta valet för unga fashionistas som letar efter en trendig och bekväm stil. De här skorna har en originell och trendig design och går upp till ankeln, vilket ger optimalt stöd för fötterna och en modern look.

Skorna är tillverkade av slitstark canvas i en mängd roliga färger som garanterat kommer att tilltala alla damer. Ovandelen är förstärkt med kraftiga sömmar, medan den slitstarka yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag. Det finns också en halkskyddsremsa vid hälen för att säkerställa stabilitet och säkerhet.