Prinsessan Elsas färgglada stövlar för flickor blå med en bakgrund ett bord med objekt
Prinsessan Elsa Frost färgglada stövlar för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessan Elsa Frost färgglada stövlar för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck våra färgglada Princess Elsa-stövlar för flickor som är det perfekta valet för små flickor som älskar den ikoniska Disney-karaktären. Stövlarnas isblå färg är inspirerad av den berömda Elsa-karaktären i filmen Snödrottningen. Stövlarna har också glittrande silverdetaljer som ger looken en touch av magi och glamour.
Matériau

Peluche, cuir

Semelle Extérieure

Caoutchouc

Hauteur des Bottes

Jusqu'au genou

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Elsa Frost färgglada stövlar för flickor

Dessa färgglada stövlar är ett måste för alla små flickor som drömmer om att bli prinsessa som sin favorithjältinna, Elsa från Snödrottningen.

Dessa underbara stövlar är designade med högkvalitativa material för att säkerställa komfort och hållbarhet samtidigt som de erbjuder en unik och elegant stil.

Stövlarna är tillverkade av ett mjukt och slitstarkt syntetmaterial som gör dem perfekta för vardagsbruk.

Slitstark och bekväm

Prinsessan Elsas färgglada stövlar är ett perfekt val för små flickor som älskar att klä ut sig till sin favoritkaraktär från Disney.

Tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem slitstarka och bekväma att bära. Designen på dessa stövlar är inspirerad av den ikoniska snödrottningen Elsa.

Stövlarna pryds av ljusa och livfulla färger, inklusive blått och rosa, som ger varje outfit en touch av magi och förundran.

Praktiskt och bekvämt!

Kängorna har också en praktisk dragkedja på sidan, vilket gör dem lätta att ta på och av.

Gummisulan ger utmärkt grepp och dragkraft på alla ytor, vilket gör dem perfekta för utomhusäventyr.

Dessa stövlar är perfekta för speciella tillfällen som födelsedagskalas, skolevenemang eller helt enkelt för att lägga till en touch av nyckfullhet i din lilla flickas garderob.