Lättviktsskor för flickor med hjärtmotiv mot en rosa bakgrund
Lättviktsskor för flickor med hjärtmotiv
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Lättviktsskor för flickor med hjärtmotiv

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kolla in våra lätta sneakers för tjejer med hjärtdekoration, det perfekta valet för unga fashionistas som letar efter en söt och bekväm stil. Skorna är tillverkade i lätta material som andas och ger perfekt passform och optimalt stöd för växande fötter. De hjärtformade dekorationerna på sidan ger skorna en feminin touch.
Färg

Rose

Matériau

Maille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lättviktsskor för flickor med hjärtmotiv

Våra lätta träningsskor för flickor med hjärtdekor är det perfekta valet för unga fashionistas som letar efter en blandning av stil och komfort.

Dessa skor är designade med känsla för detaljer och erbjuder en trendig och lekfull look som kommer att tilltala alla små flickor. De är tillverkade av lätta material som andas och håller fötterna svala och torra hela dagen.

Den vadderade innersulan ger extra stöd och optimal komfort, vilket gör dem idealiska för vardagsaktiviteter, skolan eller till och med utflykter med vänner.

Praktiskt och elegant!

Lätta sneakers för flickor med hjärtdekor är det perfekta valet för unga fashionistas.

Designad med känsla för detaljer och fokus på mode, kombinerar dessa sneakers stil och komfort för att ge en njutbar upplevelse hela dagen.

Tillverkade av lätta material som andas, håller dessa sneakers flickornas fötter svala och torra, även under de mest aktiva dagarna.

<Yttersulan i gummi ger överlägset grepp och säkerställer optimal stabilitet när du går eller springer.

En lekfull, feminin touch på dessa sneakers

Den hjärtformade dekorationen ger dessa sneakers en lekfull och feminin touch.

<Hjärtana är strategiskt placerade på sidorna och baksidan av skorna, vilket skapar en iögonfallande design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Oavsett om det är för en dag i skolan, en utekväll med vänner eller en födelsedagsfest, kommer dessa sneakers säkert att bli en hit bland små flickor.

Samtidigt som de är charmigt snygga är dessa sneakers också mycket praktiska.