Halkfria fritidsskor för flickor med lila och orange bakgrund
Halksäkra fritidsskor för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Halksäkra fritidsskor för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra halkfria fritidsskor för tjejer är det perfekta valet för aktiva, moderiktiga tjejer. De är designade med känsla för detaljer och erbjuder en perfekt blandning av stil och funktionalitet. De är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga.
Färg

Rose

Matériau

Caoutchouc, latex

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halksäkra fritidsskor för flickor

Den avslappnade designen på dessa sneakers gör dem till ett mångsidigt val för att komplettera vilken outfit som helst för din prinsessa.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en utekväll med vänner eller en sportaktivitet, kommer dessa sneakers att komplettera alla looker perfekt.

De här skorna är inte bara estetiskt tilltalande, de är också mycket bekväma. Den dämpade innersulan ger optimalt stöd för fötterna och minskar trötthet och ömhet efter en lång dag av aktivitet.

Noggrant utformad för komfort!

Halkfria sneakers är det perfekta valet för aktiva och moderiktiga unga tjejer.

De här skorna är omsorgsfullt utformade för att erbjuda komfort, stil och säkerhet och är ett måste i varje ung flickas garderob. De är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.

Den halkfria sulan ger optimalt grepp på alla ytor, både inomhus och utomhus, vilket förhindrar halkning och potentiella fallolyckor.

16445-752e40.jpeg

Det perfekta valet för unga flickor

Våra halkfria fritidsskor för flickor är det perfekta valet för aktiva och moderiktiga unga flickor.

Tillverkade av högkvalitativa material är dessa sneakers hållbara och slitstarka, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

Den halkfria sulan ger optimalt grepp på alla ytor, vilket ger extra säkerhet när du utövar sport eller leker utomhus. Den avslappnade designen på dessa sneakers är mångsidig och kan enkelt anpassas till alla outfits.