Plyschig väggdekoration för en modern flickas sovrum
Plyschig väggdekoration för en flickas sovrum
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Plyschig väggdekoration för en flickas sovrum

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna väggdekoration i plysch för flickors sovrum är den perfekta blandningen av skoj, mjukhet och stil. Denna väggdekoration är utformad för att omedelbart lysa upp en liten flickas sovrum med sina ljusa färger och plyschkänsla, med ett moln och vattendroppar.
Matériau

Textile & Tissus

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Plyschig väggdekoration för en flickas sovrum

Den här väggdekorationen i plysch är tillverkad av mjuka, slitstarka material och ger textur och en varm touch till alla rum. En av de mest spännande fördelarna med denna väggdekoration i plysch är att den kan användas på en mängd olika platser – sovrum, lekrum eller till och med klassrum – för att ge utrymmet en unik karaktär.

Den kan hängas ovanför sängen eller nära skrivbordet för att skapa ett roligt personligt utrymme som ditt barn kommer att känna sig hemma i.

Väggdekoration av plyschbomull

Väggdekorationen i plysch för flickors sovrum är ett viktigt tillbehör för att skapa en varm och ombonad atmosfär i ditt barns sovrum. Denna väggdekoration i plysch är tillverkad av högkvalitativa material som är mjuka och behagliga att ta på, vilket ger en omslutande känsla av komfort när ditt barn stryker över den.

Den här väggdekorationen är inte bara vacker att titta på, utan den kan också ha en lugnande effekt på ditt barn. Den mjuka, plyschiga känslan kan hjälpa till att lugna nerver och lindra stress, vilket gör den till ett utmärkt val för barn som har svårt att somna.

19432-e3e380.jpeg
19432-7c2526.jpeg

En touch av färg

Den unika designen på denna väggdekoration i plysch är särskilt flickvänlig tack vare de ljusa, glada färgerna som används vid tillverkningen. Molnmotivet och de färgglada små regndropparna är lekfulla och bedårande.

Den här dekorationen har också fördelen att den är lätt att installera. Du kan helt enkelt hänga plyschen ovanför sängen eller nära ett fönster för att lägga till en extra touch av elegans och komfort samtidigt som du förskönar den befintliga inredningen i rummet.