Princess on the moon väggklistermärke för flickor med barnkammarbakgrund
Princess on the moon väggklistermärke för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Princess on the moon väggklistermärke för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Väggdekalen Prinsessan på månen för flickor är en förtrollande produkt som kommer att ge en touch av magi till alla små flickors sovrum. Klistermärket är tillverkat av högkvalitativt material och är utformat för att hålla länge, utan att blekna eller lossna. Bilden av prinsessan på månen är vacker och fängslande, med ljusa, livfulla färger som omedelbart fångar ögat.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Princess on the moon väggklistermärke för flickor

Väggdekalen Prinsessan på månen för flickor är en rumsdekorationsprodukt som kommer att ge en touch av magi och förtrollning till din lilla prinsessas utrymme.

Den här väggdekalen är designad med en vacker illustration av en prinsessa i en rosa klänning, sittande på månen, omgiven av blinkande stjärnor.

Den är enkel att installera och kräver inga specialverktyg. Klistra bara fast den på väggen så fäster den direkt. Klistermärket är också lätt att ta bort utan att skada väggen eller färgen. Tillverkad av högkvalitativa material, denna väggdekal är hållbar och motståndskraftig mot repor och blekning.

En unik och charmig dekorativ accessoar

Väggdekalen Prinsessan på månen för flickor är ett unikt och charmigt dekorativt tillbehör som kommer att ge en touch av magi till alla små flickors rum.

Den här väggdekalen är utformad för att enkelt appliceras på alla släta, rena och torra ytor, såsom väggar, dörrar eller fönster.

Väggdekalen föreställer en vacker prinsessa som sitter på månen, omgiven av blinkande stjärnor. Prinsessan är klädd i en elegant klänning och bär en glittrande krona på huvudet.

Hon tittar upp mot månen

Hon tittar ner med ett mjukt, fridfullt leende, som om hon drömmer. Denna wallsticker är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara och vattenresistenta.

En touch av charm och magi för din dotters sovrum!

Väggdekalen Prinsessan på månen för flickor är inte bara ett fantastiskt dekorativt tillskott till alla små flickors rum, utan den kan också hjälpa till att stimulera deras fantasi och kreativitet.

Flickor kommer att älska att titta på prinsessan och föreställa sig alla möjliga magiska äventyr som hon kan ha på månen.

Den här väggdekalen är ett perfekt val för föräldrar som vill lägga till en touch av charm och magi i sin lilla flickas sovrum.