Large Patrol Girl väggklistermärke på en vägg med en stol i ett hus
Big Paw Patrol väggklistermärke för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Big Paw Patrol väggklistermärke för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi erbjuder dig denna stora självhäftande väggdekal med hela Patrullen i denna trompe l’oeuil-dekor. Ryder och alla hans valpvänner från Patrullen är där. Det är en fantastisk affisch för att dekorera ett vardagsrum eller ett barns sovrum och en bra present för semestern.
Matériau

PVC

Taille

50* 70cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Big Paw Patrol väggklistermärke för flickor

Den stora väggdekalen Pat Patrol för flickor är en produkt som kommer att ge en touch av färg, glädje och äventyr till din lilla prinsessas sovrum. Denna väggdekal är speciellt utformad för fans av den berömda animerade serien Patrol, med modiga och hängivna valpar som skyddar sitt samhälle.

Med Chase, Marcus, Stella, Zuma, Rocky, Ruben och Skye, redo att ge sig ut på ett uppdrag för att rädda dagen. De ljusa färgerna och omsorgsfulla detaljerna ger liv åt bilden och skapar en lekfull och stimulerande atmosfär i ditt barns sovrum. Denna väggdekal är inte bara estetiskt tilltalande, utan har också många praktiska fördelar.

Väggklistermärke

Enkel att sätta upp och rolig som dekoration. Klistra bara fast denna stora klisterlapp Patrol självhäftande väggklisterlapp på väggen eller en tavla, så är rummet dekorerat.

Den stora Pat Patrol-väggklistermärket för flickor är en dekorativ produkt som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda animerade serien. Denna väggklistermärke har de viktigaste Patrol-karaktärerna, nämligen Chase, Marcus, Ruben, Rocky, Zuma och Stella.

Large Patrol Girl väggklistermärke på en vägg med en stol i ett hus
Large Patrol Girl väggklistermärke på en vägg med en stol i ett hus

Snygg trompe l'oeil

Den här stora Patrol-klistermärket att sätta på väggen visar laget, med Ryder i täten, bryta igenom väggen, som om de vill komma in och leka med din dotter. Det ger en fin trompe-l’oeil-effekt

De är alla närvarande på klistermärket, med sina respektive kläder och karakteristiska uttryck. De ljusa, glada färgerna på klistermärket kommer att ge en touch av glädje och gott humör till rummet där det är installerat.

Väggdekalen Patrol Girl är mycket lätt att applicera.