Väggdekor med färgade prickar för en flicka med en stol och ett bord i ett hus
Färgade prickar väggdekal för flickor
170,00 kr227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Färgade prickar väggdekal för flickor

170,00 kr227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den färgglada prickiga väggdekalen för flickor är en helt bedårande produkt som omedelbart kommer att ge en touch av glädje och färg till alla barns sovrum. Denna wallsticker består av en serie små mångfärgade prickar, alla slumpmässigt arrangerade för att skapa en ljus och livfull effekt.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgade prickar väggdekal för flickor

Den här prickiga väggdekalen är tillverkad av ultrabeständig PVC och bleknar inte med tiden och är lätt att underhålla. Den fäster lätt på släta ytor som målade eller tapetserade väggar utan att lämna några klibbiga märken när den tas bort.

Du kommer att kunna välja hur många bitar du behöver, beroende på rummets storlek eller din smak.

Avtagbara klistermärken med färgade prickar

Dessa färgade prickklistermärken är också avtagbara och återanvändbara. De är lätta att klistra på och ta bort utan att lämna några märken på väggen.

Dessa är det perfekta valet för alla små prinsessor som vill lägga till en touch av färg och kul i sitt sovrum. Detta väggklistermärke kommer omedelbart att lysa upp alla tråkiga väggar med sina ljusa, glada färger. De mångfärgade prickarna är slumpmässigt arrangerade för att bilda ett roligt, lekfullt och trendigt mönster. Tack vare dess pastellfärgade palett är den perfekt för flickors eller tonårsflickors sovrum.

PVC-väggdekaler

Dessa väggdekaler är vackra dekorativa tillägg till alla barnrum, oavsett design. De är dekorativa tapeter tillverkade av slitstarkt PVC-plastmaterial.

Den här dekalen är tillverkad av slitstarka, hållbara material och behåller sitt glansiga utseende efter många års användning. Den är också dammtålig, vilket gör den mycket lättare att underhålla. Det krävs inga specialverktyg eller kunskaper för att applicera den. Dessutom kan den tas bort lika snabbt och enkelt som den installerades, utan att orsaka några permanenta skador på väggfästet.