Väggdekaler med pionblomma för flickor med vit bakgrund
Pionblomma väggdekaler för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pionblomma väggdekaler för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra väggdekaler med pionblommor för tjejer är ett vackert sätt att ge en mjuk, feminin touch till alla rum. Dessa klistermärken är speciellt utformade för att tilltala unga flickor, med sina fina pionblommor i livfulla pastellfärger. Varje set innehåller en mängd olika storlekar och former på klistermärkena.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pionblomma väggdekaler för flickor

Väggdekaler med pionblommor för flickor är ett charmigt och elegant sätt att dekorera din lilla prinsessas rum.

Dessa känsliga och färgglada klistermärken ger en touch av mjukhet och femininitet till alla utrymmen. Varje set innehåller en mängd vackra pionblommor i pastellfärger, allt från blekrosa till delikat lila.

De detaljerade kronbladen och subtila nyanserna skapar en romantisk och lugnande atmosfär, perfekt för att skapa en avkopplande miljö i ditt barns sovrum.

En touch av skönhet och femininitet

Väggdekaler med pionblommor för flickor är ett förtrollande sätt att lägga till en touch av skönhet och femininitet i alla rum.

Dessa vackra klistermärken är utformade speciellt för unga tjejer som vill skapa ett utrymme som återspeglar deras känsliga och romantiska personligheter. Varje set innehåller en mängd olika pionblommor, från de minsta till de största, vilket ger en mängd olika designmöjligheter.

Blommornas ljusa, livfulla färger ger en glad och varm atmosfär på alla väggar.

Väggdekaler med pionblomma för flickor med vit bakgrund

Hållbar och lätt att applicera

Dessa väggdekaler är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem hållbara och lätta att applicera.

Och de är lätta att rengöra, torka bara av med en fuktig trasa för att hålla dem fräscha och ljusa.

Att applicera dessa klistermärken är enkelt och kräver inga specialverktyg. Dra bara försiktigt av dem från baksidan och applicera på en slät, ren yta.