Väggdekoration i regnbågstyg för flicka
Rainbow väggvävning för sovrumsdekoration
454,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rainbow väggvävning för sovrumsdekoration

454,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna regnbågsformade väggväv är perfekt för att dekorera ditt barns sovrum. Väven är handgjord med färgglada trådar, vilket ger den en unik, handgjord look. Regnbågens ljusa, glada färger gör denna dekoration till en riktig blickpunkt i rummet
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rainbow väggvävning för sovrumsdekoration

Den här regnbågsväven är perfekt för att dekorera ditt barns sovrum, den kommer säkert att få alla att le. Den här väven är också en excellent present till barn och bebisar.

Väven är tillverkad av färgglada garner, vilket ger den ett unikt och charmigt utseende. De ljusa och glada färgerna i väven kommer att skapa en varm och välkomnande atmosfär i ditt barnrum. Så vänta inte längre utan beställ din rainbow väggdekoration nu!

Unik och speciell

Den här regnbågsväven är den del som saknas för att dekorera ditt barns sovrum. Väven är handgjord i ljusa, livfulla färger, vilket gör den unik och speciell. Barn kommer att älska att titta på regnbågen och lära sig om de olika färgerna. Denna väv är ett excellent sätt att lägga till en touch av färg till din sovrumsinredning och skapa ett välkomnande och glatt utrymme för dina barn.

En varm atmosfär

Väven är tillverkad av färgade garner, vilket ger den ettunikt och gulligt utseende. De ljusa färgerna och glädjen i väven kommer att skapa en varm och välkomnande atmosfär i ditt barnrum. Väven är också perfekt som present till barn. Dess unika och hantverksmässiga utseende. De ljusa och glada färgerna i denna väv kommer säkert att glada dina barn, samtidigt som de ger en ton av färg och skoj till deras rum.