Alfabet väggdekaler Patrull för flickor flera val
Girl’s Paw Patrol alfabet väggdekaler
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Girl’s Paw Patrol alfabet väggdekaler

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en mängd bokstäver som är ett alfabet av Patrol väggdekaler för din dotter. Alla Paw Patrol-figurer finns på de olika bokstäverna att klistra på. Det är ett originellt sätt att dekorera ett vardagsrum eller ett barns sovrum och en bra present för den festliga säsongen.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Girl’s Paw Patrol alfabet väggdekaler

Girl’s Patrol väggklistermärke alfabet är en rolig och pedagogisk produkt som kommer att glädja små fans av den berömda animerade serien. Detta paket innehåller alla bokstäver i alfabetet, illustrerade med bedårande Patrol-karaktärer som Chase, Skye, Ruben och deras vänner.

De ljusa, attraktiva färgerna på Patrol-figurerna stimulerar barnens fantasi och skapar en glad, rolig atmosfär.

Original dekoration

Det är en originell dekoration som är snabb och enkel att sätta upp. Klistra bara fast bokstäverna på Patrol wallstickers på väggen för att skriva hans namn eller något annat meddelande. Rummet är sedan omedelbart dekorerat.

Patrol väggdekaler alfabet för flickor är en väggdekorationsprodukt som kommer att ge en rolig och färgglad touch till din lilla flickas sovrum.

Detta paket innehåller alla bokstäver i alfabetet, var och en representerad av en karaktär från den berömda animerade serien Pat Patrol.

Alfabet väggdekaler Patrull för flickor flera val
Alfabet väggdekaler Patrull för flickor flera val

De är alla här

Alla vännerna finns där på Patrol wallstickers för att komma och dekorera din dotters sovrum. Men klistermärkena kan också fästas på en anteckningsbok, en cykel etc.

Varje klistermärke är ca 10 cm högt och 7 cm brett, vilket gör dem lätta för barn att se och läsa. De ljusa färgerna och de bedårande designerna av karaktärer som Chase, Skye, Ruben och Zuma kommer omedelbart att lysa upp ditt barns lek- och sovutrymme.

Klistermärkena är tillverkade av högkvalitativa, slitstarka och hållbara material.