Väggdekoration med djurmotiv i svartvitt för flickor med en bakgrund i ett vardagsrum med soffa och bord
Svartvit väggdekoration med djur för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Svartvit väggdekoration med djur för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår svartvita väggdekoration med djur för flickor är ett perfekt val för att ge en lekfull och elegant touch till alla barns sovrum. Detta unika konstverk är noggrant utformat för att fånga små flickors fantasi samtidigt som det ger en modern, tidlös estetik till deras utrymme.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Svartvit väggdekoration med djur för flickor

Vår väggkonst är ett perfekt val för att ge en lekfull och elegant touch till alla barnrum.

Detta fängslande konstverk har en harmonisk kombination av neutrala färger, med bedårande djurmotiv som för tankarna till natur och äventyr.

Den här väggdekorationen är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material och är både hållbar och säker för barn. Den är utformad för att klara tidens tand, så att din lilla flicka kan njuta av den i många år framöver.

Ett perfekt val för att ge en touch av glädje och elegans

Girls väggdekor är ett perfekt val för att lägga till en lekfull och elegant touch till alla barns rum.

Den här unika väggdekorationen är utformad för att fånga små flickors fantasi med sina bedårande djurmotiv och moderna design.

Den här väggdekorationen är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa att den är hållbar och motståndskraftig mot skador.

Perfekt för din dotters sovrum!

Varenda detalj i denna väggdekoration för tjejer är noggrant utförd och ger dessa varelser liv på väggen.

De rena linjerna och exakta konturerna ger en konstnärlig dimension till denna väggdekoration, vilket gör den till ett verkligt konstverk. Denna väggdekoration är inte bara estetiskt tilltalande, utan den ger också en möjlighet att lära sig.

De avbildade djuren kan användas för att lära barn om olika djurarter och deras utmärkande egenskaper.