Väggförvaring i trä och grönt med tre päronformade dekorationer i blått, grönt och rosa
Triangulär förvaringshylla i trä
431,00 kr465,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Triangulär förvaringshylla i trä

431,00 kr465,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det triangulära förvaringsstället i trä är ett praktiskt och elegant förvaringstillbehör. Den är tillverkad av massivt trä av hög kvalitet, vilket gör den stark och hållbar. Den triangulära designen maximerar förvaringsutrymmet och gör det lättare att organisera. Förvaringsnivån ger gott om plats för alla dina tillhörigheter.
Matériau

Bois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Triangulär förvaringshylla i trä

Det triangulära förvaringsstället i trä är ett mångsidigt och elegant tillbehör som låter dig organisera och visa upp dina föremål på ett praktiskt och estetiskt tilltalande sätt. Dess unika triangulära form ger den en modern och trendig estetik och passar perfekt in i alla typer av inredningar.

Oavsett om du vill använda den i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller till och med köket, kommer detta förvaringsställ att ge en touch av sofistikering till alla utrymmen.

Lägg till stil till ditt hem

Vår triangulära förvaringshylla i trä är det perfekta tillskottet till alla hem! Oavsett om du letar efter någonstans att förvara dina saker eller bara vill lägga till en touch av stil till ditt barns rum, är den här hyllan perfekt för dig. Den moderna och rena designen är tillverkad av trä av hög kvalitet och passar alla inredningar, och den praktiska triangulära formen gör att den enkelt passar in i alla hörn. Monteringen går snabbt och enkelt, så att du kan börja använda den direkt. Tack vare sin mångsidiga stil och funktionella design är vårt triangulära förvaringsställ i trä ett essentiellt inslag i alla hem!

Lägg till en touch av design

Den här eleganta förvaringshyllan i trä är perfekt för att ge en touch of design till ett barns sovrum. Nivån erbjuder gott om utrymme för att förvara böcker, leksaker och andra tillhörigheter, medan den triangulära formen säkerställer minimal röran. Dennaturliga träfinishen är perfekt för att komplettera alla inredningar och kommer säkert att bli ett populärt inslag i alla barnrum.