Stor självhäftande affisch för flickpatrullen på en vägg i ett hus med en stol
Stor självhäftande Paw Patrol-väggaffisch för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Stor självhäftande Paw Patrol-väggaffisch för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en härlig självhäftande väggposter med hela Patrullen i en trompe-l’oeil-miljö. Alla Patrullens karaktärer är tillsammans. Det är en fin affisch att dekorera vardagsrummet eller barnrummet med, och en fin julklapp. Den är också lätt att rengöra med en fuktig trasa, vilket gör den idealisk för användning i ett barns sovrum.
Matériau

PVC

Storlek

50x70cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stor självhäftande Paw Patrol-väggaffisch för flickor

Den stora väggdekalen Patroller för flickor är det perfekta valet för att lägga till en touch av magi och äventyr i din lilla prinsessas sovrum. Denna affisch mäter generöst [storlek] och har de bedårande karaktärerna från den berömda animerade serien Patrol.

Med den här postern kan ditt barn fördjupa sig i den färgglada och glada världen av Patrol, där Ryder och hans hundvänner Chase, Marshall, Ruben, Rocky, Zuma och Skye är redo att rädda dagen.

En trompe l'oeil

Patrullens klistermärke poster visar teamet som bryter igenom väggen, som för att komma in i ditt hem och säga hej till din dotter. Vi är säkra på att hon kommer att älska den.

Den stora väggdekalen Patrol Girl är en perfekt produkt för att dekorera din lilla prinsessas rum. Postern mäter 90 x 60 cm och innehåller ditt barns favoritfigurer Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky och Zuma, alla medlemmar i den berömda Patrullen.

Stor självhäftande affisch för flickpatrullen på en vägg i ett hus med en stol

Väggklistermärke

Det är en originell dekoration som är snabb och enkel att sätta upp. Fäst bara denna Patrol självhäftande väggaffisch på väggen eller en tavla, så är rummet dekorerat.

Den här postern är enkel att installera tack vare sitt självhäftande vägglim, vilket innebär att den kan fästas på alla släta, rena ytor. Den kan användas på väggar, dörrar, skåp eller till och med fönster.

Den här postern är enkel att installera tack vare vägghäftämnet, vilket innebär att den kan fästas på alla släta, rena ytor

Och den kan tas bort utan att lämna några märken eller skada ytan som den har fästs på. Affischen är tillverkad av högkvalitativa material och är vatten- och reptålig, vilket garanterar en lång livslängd.