Docka i form av en vit svan med beige näbb hängande i tre snören framför en vit vägg
Plyschig svan-docka hängande från taket
522,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Plyschig svan-docka hängande från taket

522,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna svan-docka i plysch är perfekt för att dekorera ett barns sovrum. Den hänger från taket och håller ditt barn vaket. Dockan är tillverkad av mjuk plysch och är vit i färgen. Den mäter ca 40 cm i höjd.
Matériau

Lin, Polyester et Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Plyschig svan-docka hängande från taket

Plyschdockan som hänger från taket är ett sant handgjort mästerverk som ger varje rum en touch av elegans och grace. Plyschdockans fina vingar är vackert utsträckta, vilket ger intrycket att svanen är redo att flyga när som helst.

Oavsett om det är i ett barns sovrum, ett elegant vardagsrum eller till och med ett klassrum, kommer denna plyschsvan som hänger från taket säkert att göra intryck.

En förtrollande docka

Letar du efter en unik och elegant dekoration till ditt babys rum? Då behöver du inte leta längre än till vår svanmjukisdocka som hänger från taket. Denna förtrollande docka är tillverkad av de finaste kvalitetsmaterialen och är utformad för att se ut som en äkta svan i flykt. Denna docka, som kommer att bli en integrerad del av din familj, är också en perfekt gåva för alla tillfällen. Oavsett om det är en baby shower, födelsedagspresent eller julklapp, kommer vår svan plyschdocka säkert att göra dig glad. Beställ din idag!

En magnifik dekoration

Söker du efter ett unikt och fascinerande sätt att dekorera ditt hem eller kontor? Tänk då på vår plyschsvan som hänger från taket! Denna underbara hängande dekoration är tillverkad av mjukt och plyschigt tyg och har ett underbart svanmotiv.

Den här fascinerande dockan är en perfekt symbol för nystart och kommer garanterat att ge alla utrymmen en touch av elegans och fantasi.