Väggklistermärke med prinsessmotiv för en fashionabel flickas sovrum
Väggklistermärke med prinsessmotiv för flickors sovrum
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Väggklistermärke med prinsessmotiv för flickors sovrum

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ta en titt på denna vackra väggdekal med prinsessmotiv för en flickas sovrum. Den kan monteras på en vägg eller i taket. Det är ett underbart sätt att göra ditt rum mer magiskt och charmigt.
Färg

Rose

Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Väggklistermärke med prinsessmotiv för flickors sovrum

De pastellfärger som används för designen är mjuka och subtila, vilket skapar en lugn och trevlig atmosfär. Denna väggklistermärke är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot repor och tårar.

Det kommer att vara en följeslagare till hennes värld, hennes sovrum.

Väggklistermärke med prinsessmotiv för flickors sovrum

Om ditt barn älskar prinsessor är denna självhäftande väggdekal för flickor den perfekta dekorationen för hennes sovrum. Den har prinsessteckningar med rosa fjädervingar, hjärtan och andra mönster som hon säkert kommer att älska.

Väggdekalen med prinsessmotiv för flickors sovrum är ett dekorationstillbehör som ger en touch av magi och förtrollning till din lilla prinsessas sovrum.

Den här väggdekalen är utformad för att enkelt appliceras på alla släta ytor, såsom väggar, dörrar eller möbler, och kan tas bort utan att lämna några rester.

Väggklistermärke med prinsessmotiv för en fashionabel flickas sovrum

Väggklistermärke i plast för en flickas sovrum

Den här PVC plastväggdekalen för flickors sovrum appliceras enkelt på väggen, men är också enkel och ta bort. När den har tagits bort lämnar den inga märken eller fläckar.

Designen på denna väggdekal föreställer en vacker prinsessa i en glittrande klänning, med en glittrande krona på huvudet.

Hon är omgiven av fjärilar, blommor och andra förtrollande element som ger rummet en mjuk, varm atmosfär.