Väggklistermärke för att dekorera ett modernt rosa flickrum
Väggklistermärke för att dekorera en flickas sovrum
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Väggklistermärke för att dekorera en flickas sovrum

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dekorera din lilla flickas sovrum med denna fantastiska väggdekal för att göra det vackrare! Det är ett konstverk som kan inspirera din lilla flicka och göra henne mer kreativ.
Färg

Rose

Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Väggklistermärke för att dekorera en flickas sovrum

Med denna väggdekoration kommer ditt barn att kunna fördjupa sig i en magisk, färgglad värld som stimulerar deras fantasi och kreativitet. Ditt barn kommer säkert att skrika av glädje när de ser denna underbara väggdekoration.

Du kan vara säker på att den här väggen inte kommer att bli föremål för graffiti eller affischer, hon kommer att ta väl hand om den.

Väggklistermärke med olika mönster för en flickas sovrum

Designen på denna väggklistermärke för flickrum är fantastiskt vacker! De innehåller teckningar av en rosa flamingo, två ballerinaprinsessor, hjärtan, rosor och mycket mer.

Den här väggdekorationen är designad med ljusa mönster och färger som framkallar den feminina och barnsliga världen. Denna väggdekal är enkel att installera och kräver inga speciella DIY- eller dekorationskunskaper.

Den här väggdekorationen är designad med ljusa mönster och färger som framkallar den feminina och barnsliga världen

Väggklistermärke för att dekorera ett modernt rosa flickrum
Väggklistermärke för att dekorera ett modernt rosa flickrum

Lättklistrad väggdekal för flickors sovrum

Den här väggdekalen girl’s bedroom wall sticker är lätt att fästa och är superhållbar tack vare att den är tillverkad av PVC-plast. Den är också borttagbar utan att orsaka några skador på väggarna.

Ta bara bort skyddsfilmen och fäst klistermärket på sovrumsväggen. Häftämnet är mycket starkt och lämnar inga märken eller rester när det tas bort.

Den här väggdekorationen är perfekt för små flickor som älskar prinsessor, enhörningar, älvor och söta djur.